Не очаквай повече да съм добра,
вече ми омръзна дори.
За разнообразие искам да съм зла
за да не си играят с мен игри.
Не очаквай вече да съм красива-
нямам сили за това.
Защо ми е да съм щастлива-
нима бях за теб една?
Не очаквай вече да съм прекрасна,
щом се доближиш до мен.
Аз съм безумно нещастна,
щом не присъстваш в моя ден.
Не очаквай вече да съм забавна,
щом чуя нещо смешно от теб.
Това беше доста отдавна,
когато те смятах за добър човек.
Не очаквай от мен да съм влюбена-
да,ти всичко ми отне.
Аз потънах и съм загубена
и последва ме и моето сърце.
Не очаквай вече мила дума,
да ти шепна без глас.
Тя е за мен като чума
а и над теб няма никаква власт.
Не очаквай вече от мойте целувки,
да докосват твойто тяло.
Знам,че и без тяхната помощ,
то би оцеляло.
Не очаквай от мен вече нищо-
даже и любовта.
Безразличието се настани в мен
и ме владее сега.
© Ванина All rights reserved.