НЕ ОЧАКВАЙ
Не очаквай в очите ми сухи сълзи…
Щом съм стигнала тук, ще поплача.
Без да трябва да плащам излишни вини,
ще се сгуша в недрата на здрача.
Като всяко разплакано малко дете,
до душата си с искрени мисли,
ще остана на скрито за малко поне,
та лъжите докрай да изчистя…
После пак ще ме видиш с развети мечти,
па макар да изглежда невнятно!
Не очаквай наведени тъжни очи
и преглътната болка стократно.
Щом съм стигнала тук, може би ще боли,
ала няма да тръгна обратно!!!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.