Oct 25, 2008, 9:16 AM

Не от инат 

  Poetry » Love
573 0 1
Ще бъда с теб,
дори напук,
че всички искат
да съм с друг,
но не от инат,
а от това, че желая те,
но не отново,
а пак!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??