Jan 8, 2023, 9:01 AM

Не отваряй 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
260 0 0

Не отваряй вратата, заключи.
Не е време за обичане.
Не протягай длани, ръце пази.
И не прощавай вини никому.
Затвори вратата, заключи.
Не давай вери и невери.
Не заслужава никой запомни
твоето и моето доверие.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??