Aug 24, 2010, 7:42 AM

Не плачи 

  Poetry » Love
641 0 1

Не плачи, недей, от сълзи болка не минава.
Хубав беше миналият ден,
споменът от него все в сърцето е останал,
дръж го и недей да гледаш в мен.

Не плачи, недей, от сълзи смисъл няма,
от тъгата слънцето не ще изгрее.
Знам, ще срещнеш любовта голяма,
погледни напред, за нея ти живей.

Не плачи, недей, очи назад не ще обърна,
не моли ме, прошка ти недей ми иска!
Времето ни - разкаяние няма да го върне,
погледни напред, недей за мене мисли.

Не плачи, недей, аз вече си отивам.
Що било е, вече свърши.
Болката ти - утрото ще я отмие,
сълзите ти друга ще избърше...

© Екатерина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??