---------
Избрах твоето име
в дългата листа с кандидати.
От вълнение
ръката ми се разклати
и трудно изрисувах на хикса правите...
Не зная изборът ми
дали ще ти се понрави
и ще вдигнеш ли одобрително вежди.
Но дано разбъркването в урните
оправдае надеждите,
изложени в (не)политическото ми ноктюрно.
А след победното "Ура"
с една А-стик(г)а гърлото си ще смажа
за това, че другите са дали фира,
а ти процентно ще отървеш балотажа...
-----------
© Станислава All rights reserved.
Ели
Маги
Благодаря ви от сърце!