Ако в радост разплачеш
две топли очи,
не прекъсвай сълзата
и нека мълчи...
да се стича по скулите
топла, пълна с живот
и към устните пламенно
да чертае мил брод,
да целува усмивки
с преляла душа
и да ражда вълшебства
с животворна вода.
© Галина All rights reserved.