Какво получих? Има ли значение?
За някои е важен резултатът,
какво ще се получи най-накрая,
дали ще има чиста равносметка,
дали ще бъде приказно и сладко,
дали ще има нежна топла гледка -
небесния читател да омае,
погледнал по случайност самотата.
Горя, Любов, но има ли спасение...
© Йоана All rights reserved.