Mar 4, 2021, 9:11 AM

Не просят ... 

  Poetry » Epigrams
363 0 0

Не просят вече държавни пари

ВУЗ-овете ни, хич не се туткат.

Стана Висшето образование ...

                                проститутка.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??