Aug 13, 2009, 4:51 PM

Не са сълзи 

  Poetry » Love
770 0 10

 

 

 

 

Не са сълзи

 

 

 

Това  не са сълзи!

Това  са  бисерни потоци!

Събрана  болка,

сърдечни  мъки   и   отоци.

Срамежливо капят!

Горят лицето!

Мъжка  сила  те потапят,

разнежило  се   е сърцето!

Сълза  за себе си

аз   отроних,

за любовта си

и ярките  копнежи!

Така  раздялата прогоних,

докато  егото  се  съвземе

и  наежи!

Това не са сълзи!

Това са  бисерни потоци!

Тъй  измиваме  и помним

на живота

тежките  уроци!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??