May 8, 2007, 11:03 AM

Не Сбогом...Лека нощ! 

  Poetry
1391 0 4

"Очите ти горят!"
      За кой ли път, за кой ли път.....


Лека нощ, любов, аз вече ще заспивам,
ела, любов, заспи до мен,
с тъжна песен те приспивам,
утре минало ще бъде този ден.

Спи, любов, и ме сънувай,
спи дълбоко, спи във вечността,
недей, любов, не се пробуждай,
сънят е хапче против самота.

Тук, любов, всичко е възможно,
тук сърцето не боли,
тук бъдещето не е сложно,
а красотата никак не горчи!

Бъди с мен, любов, в този сън,
изгрева ще се опитам да забавя,
реалността ти заключи навън,
аз утре в нея ще се давя!

Но за мен, любов, е време да се будя,
ти, любов, бе само блян,
в съня ми идвай, няма да те съдя,
но от сърце те моля, остани си там!

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??