Jun 3, 2016, 10:13 PM

Не се обръщай 

  Poetry » Love
313 0 4

Не ми създавай лоши настроения,
не се обръщай, толкова назад,
където взимахме погрешните решения
и сами си правихме живота ад!
Остави във времето болезнените спомени и не пребърквай мислите ми в страх,
че пак ще бъдат грешките повторени,
и пак ще трябва да се бориш с тях!
Не късай нишките на хубавите мигове,
със спомени кървящи от преди,
в очите ми ще срещнеш сам надеждата,
която може да те изцери!
Не бъркай в раните и сол не сипвай,
а болката сама ще отшуми,
прости на другите, дори на себе си,
така терзанието ще се умъртви!
Живей сега и гледай утре,
не пускай миналото да върви пред теб,
прощавай лесно, че случва се, тъй често,
случайно, някой да те е ранил!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Топли поздрави и за теб Burns!
  • Много красиво, топло послание!
    Поздрави!
  • Благодаря!
  • "Живей сега и гледай утре,
    не пускай миналото да върви пред теб,
    прощавай лесно,че случва се, тъй често,
    случайно, някой да те е ранил!"
    Хареса ми!Поздравления!
Random works
: ??:??