Не се променяй, любов!
Нарисувай я с думи,
а очите ù ги оцвети
с цвета на твоите мечти.
Разкажи за огъня в душата,
за полета в живота,
където браниш свободата
и всичко сграбил си в ръце.
А вечерта, притихнал, мил,
ми разкажеш за това
колко си доволен бил
от поредната ти слава.
Малко болно ще ми бъде,
но нали това си ти.
Вечно търсещ изненада нейде,
а намираш просто мен.
© Елена All rights reserved.