Jul 6, 2006, 5:41 PM

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! 

  Poetry
848 0 13
Не се страхувай! Аз съм вятърът.
Докосвам с устни самотата ти.
Недей да плачеш, че вън студено е.
Аз идвам да те сгрея с топлината си.
Повярвай ми! За тебе бих могла
да бъда лъч от слънце. Да огрявам
тъмнината и тъгата ти.
И луната бих могла да бъда...
Да приспивам вечер самотата ти.
Аз мога да се слея със сълзите ти,
като капчица от сутрешна роса...
И да изпия мъката в очите ти.
Повярвай ми! Като тебе съм сама.
Остави сърцето! Да поговори с кръвта
и да забрави стари спомени.
Не плачи! Дойдох с любов.
Повярвай ми!
Усмихни се! И ме прегърни

© Веска Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??