Nov 26, 2009, 9:46 AM

Не се страхувам вече 

  Poetry » Love
885 0 2

Преди се страхувах от самотата,
плашеше ме тишината преди,
винаги бягах от тъмнината,
сърдех се на дъждовете преди,
но разбрах, че самотата отминава,
вече тишината ми разказва за теб
и не се страхувам от тъмнината,
защото имам ярко слънце като теб!!!

 

                                                                           "Обичам те, любов моя, ти си всичко, от което

                                                                           имам нужда. Благодаря ти за любовта, която ме върна в живота!!!!!!"        
                                                                                                                                   =Акбито=

© Акбиле All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??