Карам се със себе си често.
Неразбирам този живот суров
Нищо на света не е лесно,
И никога за болката не си готов.
Колкото и пъти да я усещаш
Никога не спира да боли...
И винаги сякаш е за последно
а следващата е по силна и от преди.
Знаеш ли какво е да си самотен без да си сам?
Знаеш ли какво е да потъваш в безнадежден блян,
да си разочарован, да си тъжен,
и без вина да си виновен?
Аз знам!
Колелото се въртяло..
ту на дясно ту на ляво...
Но понякога като заседнеш...
И си изморен,
Искаш да погалиш,
а сили нямаш да посегнеш...?
Тишината се излива между пръстите ти
Свикваш с нея..Свикваш и с тъмнината..
Но не спира да боли.. Уж свикнал си а сърцето ти крещи ли крещи...
И след всяка болка си променен.. Все по безсилен и съкрушен...
И после как намираш сили да се изправиш?
Някога спира да ли да те боли?
И като не можеш да забравиш,
кажи ми какво правиш ти?
© Габриела ЛИСИЧКАТА All rights reserved.