Aug 14, 2019, 3:55 PM

Не се терзай 

  Poetry » Other
439 4 6

Недей ме пропилявай, запомни,

че есента ще стори тази грешка.

Последните проблясващи лъчи,

нека погалят тялото горещо.

 

На никой не прощава есента,

не я замествай, ти бъди си друга.

Отпих на глътки с тебе любовта,

но явно се е казвала… заблуда.

 

Сега се втурвам, като капещ лист,

надолу към земята устремено.

Не се терзай, че колко да боли,

нали естественото в нас е тленно!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??