Sep 19, 2010, 11:33 AM

Не ща да си будна! 

  Poetry » Love
569 1 5

Тази есен е просто туршийно-оцетена...

Тази есен, по ловджийски, е сива...

В тази есен обичам да гледам лицето ти!

В тази есен си една самодива!

 

Тази есен е просто чушкопечно-пиперена...

Тази есен е шупнали джибри...

В тази есен очите ти отново намерих,

а от трънче умира колибрито...

 

Тази есен е просто бурканено-подредена...

Тази есен е дъждовно-разплакана...

Стихът пак се рони, за тебе от мене,

моя скрита тъга, дето чакаш...

 

Тази есен е просто мешово-нацепена...

Тази есен е семенно-трудна...

Чуй как шепне, в съня ти, сърцето ми

и не ща... Не ща да си будна!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??