Nov 22, 2009, 1:36 AM

Не си измисляй правила 

  Poetry » Love
765 0 3

Не си измисляй правила!

Водата няма да пресъхне,

да почернее любовта

и мъката да те прегърне.

И няма да си ида аз,

до тебе пак очи отварям

и птички пеят с меден глас.

Врати за тебе не затварям...

 

Не си измисляй правила!

Зората няма да изстине,

студът да стане топлина

и младостта ни да отмине.

И няма аз да си замина!

Смирено с твоите сълзи

ще правя сладка медовина...

 

Не си измисляй правила!

Леглото няма да е празно.

Не, няма птица без крила

и нежността не е напразно...

Аз с тебе съм в студ и в зима!

Чуплива съм и крехка, и ранима...

 

Не си измисляй правила!

Тя, любовта, е безпричинна,

изгряващ феникс в пепелта,

безумна, дива и лавинна...

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??