Mar 10, 2008, 3:15 PM

Не си отивай 

  Poetry
692 0 2

Моля те, не си отивай завинаги!

Аз ще те чакам да се върнеш, но не подранявай;

аз ще те чакам, но не закъснявай...

Ще те чакам - мига улови!

Върни се, но не забравяй -

на мен изцяло не се раздавай!

Не ме лишавай от мечтите;

не ме лишавай - те убиват сивотата в дните!

Не ме лишавай от надеждите;

не ме лишавай от усмивка след изпълнения блян;

не ме лишавай от сълзите - щом давя се в бездънния океан!

Аз искам само да вървиш до мен във тези времена,

да ме подкрепяш, да споделяш радост и тъга!

Остани със мен - ти си моята усмивка!

Остани със мен - отвори сърцето си за любовта!

Върни се - мига улови!

Върни се, не оставяй безпътни да скитат нашите души!

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??