Jan 23, 2008, 8:51 AM

Не си отивай, миг 

  Poetry » Other
597 0 0

    Не си отивай миг

 

Искам да задържа всеки миг,

да го стисна във ръка

и да не го пусна никога.

 

Толкова е хубаво сега,

безгрижие и нестихващ смях,

искам да съм още с тях.

 

Не си отивай, миг, моля те,

поспри и сълзите от лицето ми изтрий.

Радвам се, че сега си с мен,

о, миг толкова блажен.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??