Jan 10, 2010, 12:52 PM

Не си ти 

  Poetry » Love
603 0 2

Не си ти

 

Трепери ръката, когато пише

и сама истината реди

кожата, чертите, които докосва - познати са ù,

но човека, който исках, не си ти!

 

Горчиви сълзи в очите парят

и тихо повтарят,

няма го блясъка, непознат си ми,

човека, на който повярвах - Не си ти.

 

Бавно бие сърцето, от болка се сви

и сякаш всеки удар крещи,

нашата любов боли -

друг си вече - не си ти!

© ДИАНА ДЕЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??