(НЕ)СКРИТА НАДЕЖДА
Вълшебство се крие в тези две думи,
наречени "нескрита надежда".
Всичко живо без тях мигновено се губи
в тез плетки на черната прежда!
В таз надежда доброто се крие.
Всички рани Тя ще промие!
Само кажи на Света, че е тъмен
и дава ни път, ала труден и стръмен...
В тоз час надеждата ТИ ще разкриеш -
страха и злобата ТИ ще отмиеш!
В тоз час Тя ще стане НЕскрита!
Запомни: Тя на тебе разчита!
Разкрий надеждата смел пред Света -
отвори си нов път, нова врата! :)
Ралица Костова
© Ралица Костова All rights reserved.