May 27, 2009, 3:25 PM

Не съм те канила... 

  Poetry
479 0 5

Не съм те канила!

Не те разбрах.

Защо дойде?

На прага ми –

несрета, боса.

Светът ми пак да разделиш.

на две,

А после да го пръснеш

в няколко посоки.

И после... следват

неудобните въпроси?!

Не съм те канила!

Върви си.

С мълчание реших

да те наказвам...

А сега?!

Оттук нататък

с теб не ще да споря.

От казване

душата ми

осиротя...

Затуй си тръгвай,

както си дошла!

Ако ми потрябваш,

аз ще те намеря,

Самота!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??