Jul 14, 2009, 7:32 AM

Не те обичам! 

  Poetry » Love
1765 2 15

Не те обичам!

И това е възможно.

До трепет на пръстите.

Сърцето немее.

Не те обичам!

Настръхва ми кожата.

Ти ме допусна

във теб да се сгрея.

Не те обичам!

И така е приятно.

Искам просто

да бъдеш до мене.

Не те обичам!

Невероятно...

Така си ми нужна!

Така си потребна!

Затова, че просто

си такава красива,

целувам те нежно,

дори да греша!

Недей да се влюбваш!

Дано си щастлива,

мое малко момиче

с открита душа!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??