Jul 24, 2014, 11:26 PM

Не те заслужавам 

  Poetry » Other
1027 2 0

 

Знам, не те заслужавам...

Ти имаш сърце, което знае как да обича.

Няма да те заблуждавам -

моето в никой вече не ще се зарича.

Не заслужавам обич и ласка

от някой с тъй любяща душа,

моята нежност е маска

и като на театър проронвам на сила сълза.

Голяма артистка съм станала значи,

не знаех, че умело мога да лъжа и аз в любовта,

прихванала съм от мойте сърцеразбивачи,

 които оставиха в мене безчувствена, празна душа.

Хей, човече, не ми вярвай на лъжите,

- всичко у мен е заблуда.

Не ме гледай с  надежда в очите,

по-добре отивай при друга.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??