Mar 22, 2012, 12:36 PM

Не точно лимърици 

  Poetry » Humour
938 0 10

Евлоги бил момък напет,
но с мацките нямал късмет.
И вместо да тича
след русо момиче,
на себе си пратил букет.

***
Бил лаком един политик
и скоро му станало тик
благата да гепи
с треперещи шепи...
Но сетне изял и ритник.

***
Един обирджия от Лом
маниак бил да граби със взлом.
И вчера по пладне,
увлечен да крадне,
той взел, че обрал своя дом.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??