( На Тати с обич)
Не ме мисли, ти мамо,
не тъжи за мен!
Аз добре съм, мамо,
що ми каза, аз го знам.
Вечер лягам рано,
със звездите плача!
Сутрин ставам рано,
със зората плача!
Само, мамо ми тежи,
дето тати вдън земя,
сам - самичък, там лежи
и не вижда моите сълзи!
© Хари Спасов All rights reserved.