Dec 22, 2007, 10:54 AM

Не тъжи, Поете 

  Poetry » Phylosophy
824 0 32
Не тъжи, Поете -
пътят е красив.
Ти си тъй потребен
и до болка жив.

Ще изпееш още
песни за Любов.
И в безсънни нощи
ще прославяш Бог.

А след теб, Поете,
като фар - звезда
приказно ще свети
твоята следа.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??