Jul 17, 2009, 2:45 AM

Не всички сме родени Пепеляшки 

  Poetry » Other
1037 0 21

Не всички сме родени Пепеляшки

 

 

 

В измислените приказки любовни

щастлив е винаги финалът.

Слугинята от плаха и бездомна

превръща се в принцесата на бала.

 

Изпусната пантофчица кристална

по стълбите на царския палат

ще я направи много специална

в очите на суетен богаташ.

 

И ще живее дълго и щастливо,

ще се придвижва със каляска.

Но като се замисля, ми е криво...

Не всички сме родени Пепеляшки!

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??