Feb 11, 2021, 11:20 AM

Не вярвай на думи 

  Poetry » Phylosophy
377 0 1

Не вярвай на думи които са леки,

те нямат крила и чист небосвод,

защото най-често изрича ги всеки,

и губят енергия чист кислород.

 

Не вярвай на думи които са тежки,

те нямат крила и чист небосвод,

по-скоро са крайно нелепи забежки,

или са повод за нечий отвод.

 

Не вярвай на думи които са кухи,

те нямат крила и чист небосвод,

отвътре най-често са празни и сухи,

и липсва енергия чист кислород.

 

По-скоро повярвай на тихите думи,

те имат крила и чист небосвод,

на майка и татко в изстрадали друми,

на брат и сестра във тежък живот.

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво! Напълно споделям.
    Без финалните два реда. Очаквах силен финал, а не банален.
Random works
: ??:??