Oct 12, 2007, 3:53 PM

Не вярвам в любовта 

  Poetry
762 0 1
Иска ми се любовта да открия
и той да е един - имащ същата мечта!
И този смешен театър да закрия,
но знам - не съществува любовта!!!

Да, не вярвам аз в любовта.
Може би, защото никога не съм я срещала
и как, след като мъжете искат ме единствено за нощта.
Любовта не е за един - тя е за двама
и може би прекрасна е, преди да стане драма.

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??