Jan 20, 2007, 9:06 PM

Не зНаЕ 

  Poetry
815 0 1
Тя не знае какво иска,
не знае или може би не иска да разбере.

Тя не знае какво става със сърцето и душата и,
не знае или може би не иска да разбере.

Тя не знае защо днес обича него, а вчера обичаше другия,
не знае или може би не иска да разбере.

Сърцето не се подчинява на ума и
или може би тя не иска то да й се подчини.

Тя не знае защо настоенията й така често се променят
Сега е щастлива, след час тъжна
Тя не знае или може би не иска да разбере.

Тя не знае кого и как да обича.
не знае или може би не иска да разбере.

Но знае едно, че дори и да разбере,
всичко пак ще е същото.

© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??