May 18, 2013, 10:25 AM

Небе от грехове 

  Poetry » Other
508 0 2

                               Заглавието е взаимствано

                              от едноименния роман на Лора Лазар

 

Небе от грехове,

надвиснало във мене.

Смълчани брегове.

Надежди до колене.

 

Симфонии от скръб.

И спотаена болка

с приведен, тесен гръб.

Кой, откъде и колко?

 

Безумни светове.

Сънувани зачатия.

Небе от грехове,

обсебило душата ми.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силно е, Нина! Браво!
    "Къде" вместо "откъде" според мен (заради ритъма).
  • От кога искам да напиша нещо с толкова малко думи, а все не ми се получава...
    Въздействащо е!
Random works
: ??:??