Sep 1, 2011, 3:07 AM

Небето в теб 

  Poetry
617 0 4

Небето в теб

като другото небе

ли е?

Имаш ли си

лазурни сини

пътища, пътеки

и пъртинки?

Звезди игриви,

мъдри,

обичливи.

Луна сияйна,

слънчице безкрайно.

Шепот от мъглявини,

песни трепетни.

Топли облаци,

омайни дъждове.

Свирещо щурче

и славееви трели.

Небето в теб,

навсякъде живеещо...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??