May 1, 2015, 12:02 AM

Недей да плачеш, скъпа 

  Poetry » Love
358 0 0

Недей да плачеш, че ще си замина,
ти не заслужаваш да живееш във тъга....
Усмихни се, скъпа, без да поглеждаш назад,
защото знам, че можеш да продължиш и сама!

Не искам да страдаш, не се наказвай заради мен!
Недей, скъпа, знам, че утре отново ще изгрее слънцето за теб....
Ще взема всяка моя поезия със мен, за да не ги четеш....
Защото не искам да плачеш и да се ронят сълзи по твоето лице!

Знаеш ли, скъпа, колко са щастливи хората на небето?
Обещавам ти цял живот да те обичам и да не те забравям....
И когато си отида, аз пак ще ти пожелая най-доброто,
защото си невероятна и наистина го заслужаваш!

 

Калоян Калинов

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??