May 8, 2011, 11:04 PM

Недоцелуван... 

  Poetry
772 0 17

Забравена, празна  и стара,

продънена бъклица – страх...

Пияна, разголена вяра

с прехапани устни от смях...

 

Строшени парченца - съмнения,

задраскана с мисли – съдба...

Желания неокосени,

захвърлен сърп на тъга...

 

Недоразплетени сънища,

недоизпити мечти...

Недосъбудено бъдеще,

недоцелуван стих...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??