Jan 13, 2010, 8:35 PM

Недокоснато... 

  Poetry » Other
591 0 0

Недокоснато...

Как да достигнеш нещо нереално?
Не можеш да го видиш визуално...;
... не можеш да го докоснеш с ръка
или да настъпиш с крака..

Как да усетиш допир топъл,
когато не чуваш неговия вопъл?
Не можеш да бъдеш с него...
когато няма ни усмивка, ни его...

Как можеш да го почувстваш,
като дори да не го докосваш,
да усетиш неговата миризма,
да се изправиш пред цинизма?

Това е просто едно въображение,
заседнало в едно полезрение,
не знаещо никакво ограничение,
виждало само вдъхновение!

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??