Dec 18, 2018, 11:11 AM

Недопята песен 

  Poetry » Civilian, Other
463 2 3

За  него времето е спряло

тъй както си летяло,

поредната борба със вятъра

сърцето не преодоляло

и своята последна песен

така и недопяло...

В бездушната прегръдка

на безвремието

се озовало,

сбогувайки се с майката-небе

като стрела надолу полетяло,

а песента му недопята

продължава да разнася вятърът...

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??