Sep 3, 2017, 6:44 AM

Недоразумение 

  Poetry » Other
501 3 3

Твоя грешка съм. 
Недоразумение.
Провалих се тотално. 
По свойски.
С математика и изчисления 
си напълних бележника 
с двойки.

Твоя рана съм. 
Декубитална.
Отвори ми вратата. 
Към Ада. 
С бързи крачки ще мина 
през нея. 
Ще заровя лицето си. 
В пламък.

Твоя болка съм. 
Нека изгарям.
Да ме парят 
катранени клади.
Щом доброто се плаща 
накрая,
ще изкупя достойно 
греха си.

Твоя грешка съм. 
Недоразумение.
И съм рана.
И болка.
Има смисъл 
да гори онзи огън 
край мене,
пък  гробарите 
нека се смеят.

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??