Oct 13, 2011, 11:02 PM

Недостатъчна 

  Poetry » Love
657 0 3

В сянката на парещо обичане

очите ми отдавна ослепяха.

От тъмното на твоето отричане

погледите слепи се бояха.

Звукът на избледняващите стъпки

допи последната ми капка сила. 

Звънне ли се, ме побиват тръпки.

За миг до тебе... всичко бих простила.

Не се научих да съм си достатъчна...

и все те търсих, после те кълнях.

От утрешния ден до смърт уплашена,

безсилна пак на тебе се опрях.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??