Oct 6, 2009, 12:47 AM

Недостойна? 

  Poetry » Love
627 0 1

Отблъсната

Изгонена

от нашето светилище.

Жертва.

Безплътна.

Сянка

на своето минало.

Опредметена.

Нечовешка.

Обект

на сексуалността им.

И нищо друго.

И нищо повече.

Недостойна ли съм

за обичане?

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??