Dec 4, 2007, 11:38 AM

Недовършена 

  Poetry » Other
933 0 29
Започна ме, преди да съм разбрала
и изпразни ме дори от съдържание,
сега и късчета любов не бих ти дала,
оставам си във теб без завещание.
Ще ти глождя, може малко да боли,
но научих се от теб да съм първична,
не ме поглеждай със невиждащи очи,
а остани си в самотата ти безлична.
Не ти подхождат твоите приличности,
не съм дърво, а вече съм прекършена,
изпитах те със всичките различности,
а остави ме в живота недовършена.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??