Mar 14, 2007, 6:25 PM

НЕДОВЪРШЕНО 

  Poetry
574 0 9

Пътеката, по която някога уверено вървях,
сега е само ивица от отминали копнежи.
И вятърът в сърцето ми, остарял и драг,
разплита плитка от изгубени надежди.

Обръщам се. Една раздяла се усмихва,
протегнала във времето ръка.
Изгубих свята обич, а толкова я исках
и до себе си копнеех да я задържа...
                                     
                                  Но не успях...

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??