Nov 6, 2006, 8:25 PM

Недовършено 

  Poetry
589 0 1

В маранята трептиш
притворил очи,
в тишина...

Миглести капчици,
отронваш сълза
състрадално...

А пясъкът жежък
нашепва ти с вяра,
брутална...

"Роден си,
живей и умри
тривиално..."

...

Пред нозете ти
камък от Мека,
донесен...

Споделя
от твоята влага,
обречен...

Той тихо
ти припев напява:
"Живота е вечен"

...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??