Dec 20, 2011, 7:27 PM

Недвусмислено 

  Poetry » Love
711 1 6

 

 

 

 

Тръгнах си - ти така пожела.
Щастлив ли си - надявам се да бъдеш.
Ако останало е нещо между нас,
ти само във вина ще го обърнеш.

 

 

Никога не беше мой - признавам,
ала нима бе пречка досега,
да бъда в твоята постеля мога
и да те любя както никоя докрай!


Следите си по устните остави,
в сърцето и... къде ли не,
но аз не те намразих и прощавай,
боли ме само, че те деля на две.

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Fqw8jur5BAw

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??