Aug 6, 2007, 11:23 AM

НЕГА 

  Poetry
555 0 5
Навън дъжд тихо ръми,
отнейде музика струи.

Стократно е на душата,
наистина мило и приятно!

Куче затихна умълчано
и като призрак всичко
в самота е заковано.

Даже и птица скри се
и не желае да лети.

Само художник, вместо кафе,
пие с четка моите черти!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??