... добре, че не мога да пея
да не чува сърце ти гласът,
мога само във стих да излея
всяка капка пропила ми гръд,
вярно друго е думи да чуеш,
лист хартия кого ще сломи,
ни страха с трепет бърз ще обуеш,
ни ще бягаш през трийсет врати.
Как ли не тебе дълго говорих,
как ли не те разглеждах отвред,
колко пъти нов лист си отворих
и написах за теб още ред.
Все до никъде...пак ще те дишам,
и далеч да си не е проблем,
още дълго за тебе ще пиша
с химикал и хартия в тандем.
Я!? Листа с песента ме поряза,
ще я кръстя на теб -" Вечен мит".
Ах, каква добра перифраза...
Неизпятата песен е хит!!!
От кое да избягам не смея,
твойто Его ли, твоя ли страх...
... всъщност как да не мога да пея,
гледай даже на лист го изпях...
© Елизабет Калинова All rights reserved.