Jul 17, 2006, 9:00 PM

нежен порив 

  Poetry
728 0 1
Грях един,
грях на съдбата...
Срещна ни тя
и събра ни сърцата!
И мисъл една завзела ума ми
и лека тъга струи от гласа ми...
Грях ли е туй що искат го двама?
Грях ли е туй що живота ти дава..?
Да слеем тела
и нека тиха нощта ни напътства...!

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??