Aug 1, 2017, 11:12 AM

Нежен шепот 

  Poetry » Love, Free verse
285 0 0

Тишина изплетена от тънка мъгла.

Божествени чувства в душата,

полетели с вихъра мечти красиви

и сърце огряло от искреност.

Единствен мой, в унес от тишината

в мислите си все говориш

за твоите чувства и обич.

И вярата се спира в нас,

мигът любовен расте и променя,

мисълта ни и само чаровността шепти,

а този нежен шепот повтаря "Обичам те".

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??